Online mantelzorgbijeenkomst


Hoe regel ik mijn financiën als diegene voor wie ik zorg dit niet meer kan?

Als mantelzorger ben je gewend om allerlei zaken voor en namens degene te regelen voor wie je zorgt. Ook als het gaat om bankzaken. Dit doe je vaak in overleg met de zorgvrager. Je overlegt met elkaar en jij als mantelzorger zorgt ervoor dat het geregeld wordt.

Maar wat als de zorgvrager snel zieker wordt en niet meer in staat is om zelf beslissingen te nemen of geen handtekening meer kan zetten om financiële zaken af te handelen? En hoe moet het als je verstandelijk beperkte kind binnenkort 18 jaar wordt en dus voor de wet dan volwassen is?

Als er sprake is van mantelzorg, dan is het verstandig om na te denken hoe je de wettelijke vertegenwoordiging wilt regelen. In deze online bijeenkomst vertellen Jasper van Heeren en Ginette Klein hoe je de vertegenwoordiging kunt regelen en hoe je daarmee lastige en frustrerende situaties in toekomst kunt voorkomen, bv. de situatie dat de bank je geen toegang meer geeft tot de rekening, omdat je niets hierover met de zorgvrager hebt geregeld.

Dinsdag 11 oktober
Tijd: 20.00 – 21.00 uur
Locatie: online.

Kosten: geen

Aanmelden kan bij voorkeur online via:
https://www.incluziosocialebasis.nl/agenda/online-bijeenkomst-hoe-regel-ik-mijn-financien-als-diegene-voor-wie-ik-zorg-dit-niet-meer-kan/

Of per mail via isbmantelzorgvenlo@incluzio.nl o.v.v.
“di 11 okt, Financiële regelingen, je naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer”.
Of bel naar: 06-20765521

Bij aanmelding voor deze bijeenkomst registreren wij je gegevens in ons mantelzorgbestand.

Meld je snel aan, want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.