BESPAAR OP JE ENERGIEREKENING 😉


We zijn allemaal meer thuis en de energieprijzen stijgen. Dat merk je aan de hoogte van je energierekening. Wil je weten hoe je er lekker warm bij kunt zitten en tegelijkertijd kunt besparen op je energiekosten? Dan nodig ik je graag uit voor een webinar met als thema:
‘Energiebesparing en participatie.’

RESERVEER DE BIJEENKOMST ALVAST IN JE AGENDA
Datum: dinsdag 25 januari 2022
Tijdstip: 19.00 – 21.00 uur

Energie besparen is goed voor je portemonnee, en voor het milieu. Met kleine stappen kun je al een groot verschil maken. Met goede isolatie blijft de warmte beter in je huis en door gloeilampen te vervangen voor ledverlichting bespaar je honderden euro’s per jaar uit. Tijdens dit webinar delen we tips en wisselen we ervaringen en ideeën met elkaar. Ook willen we graag weten hoe we jou, en alle andere inwoners, bedrijven en instellingen, nog beter kunnen betrekken en helpen.

DE ONDERWERPEN
WAT ZIJN JE ERVARINGEN?
Welke stappen heb je het afgelopen jaar gezet om je woning klaar te maken voor morgen. Welke stappen zou je graag willen zetten?

TEAM GOEDE BUREN
Een team van enthousiaste inwoners die buren, vrienden en straatgenoten helpen met het vergroenen en het gereedmaken van hun eigen woning en leefomgeving voor de toekomst.

ORIGINELE BESPAARTIPS
Tips die je morgen helpen met kleine stappen.

DUURZAAM BOUWLOKET
Hoe kan het Duurzaam Bouwloket je helpen bij het vergroenen en gereedmaken van je woning voor morgen?

EEN CONCRETE CASE OVER ENERGIEBESPARING
We gaan graag met elkaar in scherpe dialoog.
AANMELDEN
Benieuwd naar bespaartips of zoek je antwoorden om energie te besparen? Meld je aan voor het webinar door een e-mail te sturen naar morgeninvenlo@venlo.nl. Na aanmelding ontvang je uiterlijk een week van tevoren een link voor deelname.

Marij Pollux
Wethouder Duurzaamheid

MORGEN IN VENLO
Morgen in Venlo is een initiatief van de gemeente Venlo om samen met burgers, bedrijfsleven, onderwijs- en kennisinstellingen te werken aan een nieuwe en groene toekomst voor iedereen in Venlo. We groeien mét aandacht op Nieuwe energie, Nieuwe natuur en Nieuw gebruik. Omdat wij, onze kinderen en kleinkinderen hier leven. Zo blijft Venlo ós stedje van lol en plezeer. We zetten allemaal een klein stapje en maken samen meters.

Een fijne plek waar we samen energie opwekken, gezonde lucht inademen en ons geen zorgen maken over wateroverlast en afval.

NEEM EENS EEN KIJKJE OP:
www.morgeninvenlo.nl
www.duurzaambouwloket.nl/venlo