Velden krijgt een Informatie- en Adviespunt


Bent u op zoek naar een luisterend oor, iemand die even met u meedenkt of –kijkt en u op weg helpt? Loop dan ook eens binnen bij de Vilgaard. Daar bevindt zich een Informatie- en Adviespunt waar u vanaf 6 oktober 2015 voortaan elke dinsdag van 9.00 tot 12.00 uur terecht kunt met vragen waar u zelf even niet uitkomt.

Omdat het thuis even niet zo lekker gaat, of op uw werk. Omdat u een ingewikkelde brief of een lastig formulier van een instantie heeft ontvangen, waar u geen raad mee weet. Omdat u iets wilt ondernemen, maar niet goed weet waar u moet beginnen. Of omdat u gewoon behoefte heeft aan een goed gesprek. Bij het Informatie- en Adviespunt treft u mensen, die u graag verder helpen. Ze nemen de tijd om naar u te luisteren en zoeken samen met u naar de best passende oplossing.

 

In de gemeente Venlo zijn nu 11 Informatie- en Adviespunten. Onder andere in Venlo-Zuid, Venlo-Noord, Venlo-Oost, Tegelen en Blerick. En nu dus ook in Velden, in de Vilgaard. Elk Informatie- en Adviespunt heeft zijn vaste gezichten en openingstijden.

Voor de locaties en contactgegevens van alle Informatie- en Adviespunten in Venlo kijk op www.samenzijnwijvenlo.nl.