“Groene Pluim” geplant tegenover de Voort


Konings Linde geplant tegenover de Voort.

Geruime tijd geleden is wandelnetwerk Arcen-Lomm-Velden geopend. Tijdens de opening heeft de Plattelandscoöperatie een “Groene Pluim” aangeboden en aangegeven dat Wandelnetwerk de basis is om het landschap nog sterker te beleven en mooier te maken. Deze Groene Pluim, een Konings Linde, is op vrijdag 18 maart aangeplant door de wethouders Jos Teeuwen, Hanno Lamers en Ger Frencken van het Limburgs Landschap bij de parkeerplaats langs de provinciale weg tussen Velden en Lomm tegenover de Voort.

Boomplant Voort 7
De Konings Linde wordt geplant
Boomplant Voort 6
De plaquette van “Groene Pluim” namens de Plattelandscoöperatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boomplant Voort 2
En nu maar groeien!!

Het prachtige knooppunten wandelnetwerk, waar onder andere Ron Jansen zich voor inzet, heeft daarmee een mooie erkenning gekregen die alleen maar groter groeit! Ga eens kijken en maak een wandeling door de mooie omgeving.

Er zijn in Velden 5 officiële startplaatsen t.w. Op de Markt, de Voort, bij Jagersrust, bij Taurus en bij het Zwart Water parkeerplaats Schandeloselaan. Bij deze startpunten staat een overzichtsbord van het gehele netwerk, U kunt daar uw route uitstippelen en de knooppunten volgen.

 

 

 

Een route kaart is ook te koop bij alle VVV’s en online via de website van Liefde voor Limburg
Boomplant Voort 8Daar kun je alle knooppuntroutes terug vinden en eventueel zelf een route plannen: https://www.liefdevoorlimburg.nl/wandelen/maak-je-eigen-route
Online kunt u ook uw route uitzetten op routebureaulimburg

Veel wandelplezier in de mooie omgeving van Velden en Lomm!